Rättelse

Andreas var visst vinnare och jag kom inte SIST! Det gjorde Johan, yr i bollen? Ja! Phu det var skönt att få det tillrättat! Hejdå!

Vinst och förlust, eller var det tvärt om...?

Jo igår var det dags att svinga klot och jag kom som väntat sist. Har lite dålig koll på hur det såg ut på listan ovan mig.. men jag tror att Anna vann eller kanske Ante. Vilken koll noll gummiboll jag har!


Mia                             Jag                            Anna                         Angu                         Laban

Ser bra ut iaf!

Sen var det dags att åka hem till Ante och Mia och tillaga lite Adam Alsing (han har någon gång sagt att han är som en taco, hård utanpå men mjuk inuti). Det var gott.

Det blev pokertajm efter det! Och där kom min vinst som rubriken skvallrat om! Johan hade världens killförkylning och kommer säkert skylla sin förlust på den, Ante gick all in på ingenting så fort Johan satt sig på soffan, jag och Mia spelade ytterliggare ett par givar innan jag erövrade alla hennes marker, vilket var övervägande många under hela spelet ända tills slutet.

Tack för en trevlig kväll! På Fredag blir det part

Något att komma med...!

Årets första dag på älgjakten och lagets yngsta deltagare lyckas utomordentligt bra! Jag låter bilden tala för sig!
269539-33
...första älgen dessutom, kan det bli bättre? 20 taggar har den iaf, 9 på ena sidan och 11 på andra.

Tiden har kommit ikapp mig....

...eller jag med den! Nuu kommer rapport från galornas gala Ladies night 2007:

FÖRE: Vi trodde att vi skulle sitta vid vårt lilla bord och smutta på ETT glas vin och samtidigt gunga med i takt till framträdandet.

UNDER: Det var uppdukat långbord, varje bord hade en servitör som fick passa upp på oss hela kvällen, HAN såg till att vi inte bara drack ETT glas vin utan EN flaska var. Vi stog på stolarna, helt galet diggande i stort sett hela kvällen! Martin, Micke och Kjelle... ja jag finner inga ord! SHIT va kul vi hade!

EFTER: Vår omedelbara tanke -VAD ska vi åka på nästa gång?!?!

På sista bilden har jag på min trofé, servitörens t-shirt: och NEJ jag vet vad ni tänker men han var och bytte till en annan, sen fick jag den...

Jag kommer att lägga upp mer bilder på min facebook så titta gärna där. Det kanske kommer att ta en liten tid för jag väntar på att få lite bilder eftersom jag inte hade satt i batteriet i  min kära kamera. När vi kom ner på fredagskvällen och jag skulle ta första kortet hände det liksom ingenting med min kamera, då kopplade min hjärna att kameran kändes ovanligt lätt och vad det kunde bero på! Tur att de andra hade kameror så jag väntar på lite kortdelning från dem!


Tack återigen för en underbar helg tjejer!


RSS 2.0