Sällskap väntar.....

Jaha ännu en arbetsdag avklarad och nu har man kommit över kullen och sen är det bara nerförsbacke till helgen.... shit pommes frites vá fort det går! Om en liten stund väntar jag besök av medeltidsmannen med sambo, eller rättare sagt så är de ju inneboende sambos hos medeltidsmannens föräldrar för tillfället, invecklat? Nej egentligen inte. Alltså Madde och Daniel (uppfinnaren av min nya ölsejdel därav medeltidsman, (min tekokare är för övrigt är fri från all ölsmak)) ska komma hit för han glömde sina kläder på Kolgrav i söndags.

Ha det så hörs vi!
Kram

NU

Nu här KALAJSBILDERNA upplagda! Ha så kul!

Kram kram

Wiill ha!

Det HÄR vill jag ha! Jag må vara lite barnslig, men jag tror man kan ha barnsligt kul med det där!


VVS och Traversåk åsså lite cykelfest som närmar sig....

...så här någon dag efter dagen D så har jag tagit ett stort beslut.... och det är VVS (våga vägra snaps!). Jag får helt enkelt inse att jag inte tål det. Men men nu är det nästan glömt och på lördag blir det nya tag! CYKELFESTEN.

Jag och Johan fick i uppgift att anordna desserten och det fick grannen också så vi ska slå ihop vårt så blir det en liten surprise för de åtta personer som kommer....

Åter till kräftskivan, allt var kanoners ända tills jag fick åka hem men efter det verkar det ha varit väldans kanoners också. Johan blev dock påkörder men det är smällar man får ta;) Min vattenkokare fick agera ölsejdel (tack Danijel), jag har ännu inte hämtat själva plattan som gör att man kan koka vattnet, ska göra det här nu om en stund, men jag hoppas inte att den fått några men, ölte kan jag nog stå över! Lite travers blev det ju också såklart, inget maskinhallspartaj utan traversåk! Har lite känningar på höger ytterlår, blev nog lite klämd ett tag, men Jerkers brälapp gjorde susen! En hyvens idé det där.
Johans farfar hade sett den tidigare under da´n och kommenterade:
- är det nån stackare som ska setta där?
Vad Johan svarade vet jag faktiskt inte, men visst undrar väl en gammal man vad vi håller på med. Vi har kul är mitt svar! Ante han är iallafall den som har minst tålamod.....kommer ni ihåg, ska vi inte elda snart?...... Vad hördes inte långt efter att "förrätterna" kommit till bords....
Ante - ska vi inte ta fram kräftorna snart?!
Vi - men vi har ju inte hunnit äta upp pajen än!
Ante - ta fram de där humhum kräldjuren nu!
Undra om det var kräftorna eller yrseln han ville åt?! De var väldigt goda iallafall, (f-n vad jag inte kan låta bli att använda det ordet, kan någon en bra synonym?) Jimpa hade varit och införskaffat sig färdigsaltade rosa kräftor = havskräftor, de var också goda!

Nej nu måste jag bege mej neråt brottsplatsen och hämta den saknade delen till tekokar´n. Som sagt, får se när jag hinner/orkar lägga in bilderna på bilddagboken. Men jag meddelar!

Ha´t bäst

Kraaaaaaam

kräftkalas kräftkalas.....

det var igår det..... Och jag tror ALDRIG att jag varit så dålig dagen efter någon gång! Men vi hade såååå kul, TACK alla! Kommer att uppdatera min bilddagbok någon gång under veckan......

Jag återkommer med lite mer smaskiga detaljer en annan dag, tankeverksamheten är lite långsammare än vanligt idag.

Ha det bäst
Kram

Efterlysning!

Johan ville för sitt liv inte vara kontaktperson för sin klass inför återträffen (10 år sen vi sluta 9:an). Fattar inte vad det är som kan vara så farligt med det, Ante ville inte heller trots att Mia sagt att Johan skulle vara för sin klass och jag sa att Ante skulle vara för sin så hjälpte det inte! Jag och Mia ska iallafall (stavningen) vara för våra.... och nu har jag övertalat Jerker att vara för sin (och Antes) så du slapp ändå. Finns det någon som vet någon som gick i Johans klass som vill vara kontaktperson?!? Säg till isåfall!

Hej hej!

Ojojoj....

redan torsdag! Man kunde nästan tro att det hänt något mer dramatiskt med den rubriken, men det är bara det att jag tycker att det gått så hiskeligt fort! Man hinner ju inte med hälften av vad man tänkt! Idag har jag iallafall (jag vet att jag stavar iallafall fel men jag tycker att det känns mycket bättre att det är ett ord så jag fortsätter nog att ha det så....) varit hos Catrin (med reservation för stavning) och klippt mig,  GÖTT, det är alltid lika härligt att få ny frill! När jag kom hem så fanns mina nya Lindeberg jeans i brevlådan, TACK IDA! Jag gillar dem starkt! Men nu känns det som att allt ligger huller om buller här hemma så jag får nog slita mig från datoren och göra något åt saken. Läste förresten Therese´s blogg innan, och va jag garva åt incidenten med hennes vita tröja och Daniel Vathra! Du är för underbar du Danny! Så vilsen men ändå!
Ha det bäst!
Sandris

Woohoo! För jag har slutat nian....

eller det var ett tag sedan, närmare bestämt 10 år sedan (HERREGUUUUD)! Och den 17 november blir det återträff, det ska bli såååå kul. Jag har genom min vän Jessica antagit mig rollen som kontaktperson för min klass.... kan väl inte vara så farligt? Får väl se om någon från ens gamla liv vågar ringa upp om de har några undringar. Då ska jag tydligen kunna besvara dom?!? Det ger sig.

Jag sa även till Jessica att Johan kunde vara kontaktperson för sin klass men det var mindre populärt.......han ändrar sig nog!

Ha det!

Nattliga uppdrag

Blev uppringd vid 20,45 igår söndag kväll, hade tänkt lägga mig på soffan och titta på Beck och varva ner inför en ny arbetsvecka, ja, då ringer Lino och behöver hjälp att spåra upp en bock som han skjutit. Jag kastar mig i bilen med mina två lurviga vänner och beger mig till Lönnarp (där Änglagård ligger). Väl där söker vi upp skottplatsen och Pennan börjar sitt spårarbete. Hon arbetar på bra och ringar in ett område och beger sig sedan in i ett snår och vi efter.... och där inne ligger han!
Nu ska Linus bära ut bocken och jag samlar ihop spårlinan, då hör jag:

Linus: - fasen vart är mina glasögon
Jag: - ja jag är INTE förvånad!

Som tur var låg de på en sten nedanför denne glasögontapparexpertsmannen, jag säger bara en sak Lino: Har du provat linser eller senilsnöre?!?!

Jaja det gick i alla fall bra och årets första mission är complete!

Johan har sagt JA!

....till att vara med på cykelfesten! I ett svagt ögonblick klämde han ur sig ett JAAAA, mest bara för att jag skulle sluta tjata, men men nu har han sagt ja och jag har anmält= no return!

Mmmmm...

269539-24

Kommer att bli smaskens!

kräftekok!

Det blev en fångst på 45 kräftor igår, vi slängde nog tillbaka minst lika mycket. Fick 20 st utav Lasse också så nu klarar vi oss nog. Just nu står ett storkok på spisen och puttrar.

Städningen avlöpte väldans bra, nu har doften av gammal unken, ja jag vet inte vad, byts ut mot den allra renaste JIF/AJAX/MRMUSCLE doft man kan tänka sig! Så nu är det uppladdat för fest!

Boysen gjorde grovgörat och vi gjorde lite mer finlir, med jämna mellanrum fick vi höra.......

Ante: - ska vi inte elda snart?

Vi: - men allt är ju inte urröjt än!

Städning en liten stund till:

Ante: - ska vi inte åka och elda snart?

........till slut kunde vi inte stå emot så då fick han ta lilla traktorn, gasa iväg och tutta på! Lyckan var gjord. Som barn på julafton!

städning

nu är ett glatt gäng på väg hit för att hjälpa oss att städa maskinhallen inför nästa lördag - då blir det FEST! För att inte tråka ut oss med enbart städ slår två flugor i en smäll och passar på att fiska lite kräftor att sätta tänderna i på lördag! Ha det gött! Återkommer om fångsten blev lyckad!

Kram

mot hösten med stormsteg!

Jaha, nu var man inne i jobbet och vardagen igen. Veckorna bara rusar iväg och nu är det inte en endaste liten röd dag innan jul! Gud, positiva jag är igång! Men jag känner mig trots detta faktiskt ganska positiv! Har mycket att se fram emot. Om två veckor ska vi ställa till med en hejdundrande kräftskiva, kul kul kul! Ojojoj va vi ska dansa tjejer!

Om tre veckor (jag arbetar i alla fall på det) ska jag och Johan (han är tveksam) vara med på cykelfest. Man får tre kuvert uppmärkta med förrätt, huvudrätt och efterrätt. I kuverten står sedan vart man ska åka och inta dessa supéer (stavning=?) Man har tidigare fått reda på vilken rätt man själv ska ha hand om. Lite dryck kommer nog att intagas fortlöpande under eftermiddag/kväll så därför försöker jag förbrilt få någon att låna ut sin hjälm till mig eftersom jag inte äger någon......

Sen längre fram i höst, närmare bestämt den 29 september åker jag, Mia, Anna, Frida och Sandra till GBG till LADIES NIGHT ååååh så kul det ska bli! Läääääääääängtar! Martin är snygg, Kjelle är min idol och de andra två är bara bonus! Festblåsorna på!

Ha det bäst
Kram

tryckfelsnisse....

länken jag la in till min bilddagbok funkar inge vidare så gå istället ner lite längre på sidan och klicka på min bilddagbok under länkar. Hej hej!


Semestern är över!

Nu är den slut, det går så fort, men jag hade faktiskt inte sån hemsk jobbångest som jag skulle kunna tro. Trots väder! Jag hade i alla fall en riktigt rolig sommar med allt från gekåsbesök, djurparksbesök*2 (borås+skansen) lata dagar hemma, dock inte i solen.......+en helt underbart kul resa till stockholm - tack Ante och Mia fasen va kul vi hade och va dyrt det blev! Men det var det definitivt värt! På min bilddagbok finns bilder från den trippen: www.sandra1981.bilddagboken.se det ligger under 27 juli. 

269539-23

här är Linnea och Johan, de spanar efter aporna på borås djurpark. 

För övrigt har jag varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen, har varit mycket annat, skall försöka bli bättre!
Kram på er!

RSS 2.0