Jag vill ha...





 ...sånna här med mitt namn på, och det bästa av allt: det går att få (köpa)!
Ikväll så smäller det! Tioårsenvislutadenianfesten går av stapeln!
Hej hej!

Den j******n slapp undan!

Jaha, nu har jag och Mia precis varit och infriat vårt löfte om att gräva efter grävling, men! Det var ju inte minsta grytet vi fick tag i så efter 3 meterdjupa hål fick vi tillslut inse att grävlingen/arna? överlistade både oss och hundarna. Det var dock väldigt spännande och vi har redan bestämt att vi ska ta revansch, man vill ju liksom uppleva hela jakten och få dö på den ***! Det var iallafall jättekul, återstår att se om man är lika lycklig imorgon när träningsvärken smyger sig på. Mia den hurtisen åkte direkt till ett spinningpass efter detta, tur att det är benen du cyklar med och inte armarna! Men som sagt, det här ska jag vara med på fler gånger!

Hej hej.

Bullmamma är igång!

Idag är en sån där dag då det känns som om jag kommer att få lite gjort! Vaknade tidigt (gick och la mig tidigt, låg i soffan och tittade på idol med ett öga...) gick ut en promenix med hundarna. Började baka bullar när jag kom hem, så nu luktar det ljuvligt!
 
Nu drar det lite i bulltarmen vá!?

Jag och Mia har bestämt att vi ska försöka få till en sån där kortmakardag idag också med jultema, så jag ska damma av en gammal julskiva och Mia skulle fixa glögg, vi får se om vi kommer i stämning...kanske blir lite vin också det brukar hjälpa!

Imorgon ska vi jaga grävling, jag och Mia är förstagrävare...? Ja, det stämmer, vi lovade dyrt och heligt förra helgen att vi skulle gräva, hoppas våra armkrafter är tillräckligt för att få fram de där svartvita hårdskallade djuren. Ska blir riktigt spännande faktiskt! Vi får väl se vad vi gett oss in på.

Nu är även nyår räddat! Åh så kul det ska bli! Vi har hyrt stugan i Od med tillhörande badtunna och vedeldad bastu. Fattas bara att bjuda in lite folk och planera upp dagen.

Shit det är bara 2 veckor kvar till återträffen sen vi sluta nian och jag vet inte vad jag ska skyla kroppen med... detta ständiga problem! Fick iallafall reda på att nio personer i min klass anmält sig igår, hoppas det blir fler tills nästa fredag, sen är det för sent!

Ha det gött, för det ska jag ha!
kram

RSS 2.0